@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Tikko paproveju nodziedāt to A A A A A A A A A A A A ā Google asistentam. Tas atpazina burvju flautu. Bet tieši tikpat sudigā versijā, cik es pratu. No kaut kāda pagājušā gadsimta plašu ieraksta. :D

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Mājās pēkšņi izbeidzās nets vienai iekārtai. Tad izrādījās, ka citai. Visu izmēģināju. Meklēju rokā jau citu switchu. Ha. Izrādas, ka segmentam uplink vads vnk izrāvies, kad spraudelēju pārējos ;D

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Hvz. Salīdzinot ar mac mini intel versiju (2018; 16GB RAM, kkāds i5), absolūti necik neēd elektrību, kluss pat pie nopietnas noslodzes (ventilators negriežas vispār), beidzot ir gpu cores un var paspēlēt City Skylines :)

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Eksistē tāds koncepts kā “Peter’s principle”. Angliski tā definīcija ir ‘in a hierarchy, every employee tends to rise to his level of incompetence’. Mans mērķis ir nekad mūžā nenonākt tādā situācijā.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Izskatās, ka šogad atkal pa šo pašu ceļu sanāks braukt. Bealach na Bà. Šogad gan būs mazauto. Vajadzētu būt mazāk traki. Toreiz pirmā pieredze pa nepareizo ceļa pusi, Skotija, un ne tas mazākais auto :D

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

1992. gada 10. marts. Tolaik maksimālais NMT pieslēgumu skaits starpsavienojuma caurlaidības dēļ bija 100. Cena zvaniem uz ārzemēm bija pusotrs dolārs minūtē. Deficīta dēļ spekulanti citiem tirgojam mobilos zvanus uz ārzemēm pat par 12 dolāriem minūtē.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Apskatījos specus. Manam 2.0 TDI līdz 100 km/h ofic skaitās 8.6s, līdz 50km/h - 3.4s. Gaidāmajam 1.5 TSI šie skaitļi ir 8.2s un 3.2s. Jocīgi. Kad braucu testa braucienu, nemaz tā nešķita.

Pēc @jlazovskis un viņa studentu lieliska darba https://twitter.com/jlazovskis/status/1641761443786653696?s=20 ir daži jautājumi, varbūt @IvetaKazoka @nikaaleksejeva vai @laacz var palīdzēt? 👇🧵1/4

Bet šis būtu tiiiik labs. https://twitter.com/kustibapar/status/1642131064725426176

"Palīdziet saprast, ko darīt ar Upīti?! Daļa vēlas pieminekli aizvākt, daļa uzskata to par vēstures sastāvdaļu. Bet visi ir vienprātīgi par to, ka Upītim un citiem ir izteikti spilgtas divas daļas - labā un sliktā." Ivars Drulle, Rīgas domes deputāts (Par!)