@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Skatos uz vēlētāju aktivitāti Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās. Vajag ieviest pilsoniskās atbildības nodokli. Ja nepiedalies vēlēšanās bez attaisnojoša iemesla, četrus gadus maksā nodokli papildus citiem.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Kaut kur Latvijā var pasūtīt šādu detaļu? Šī ir nedaudz par īsu. Alternatīva ir mēģināt aizdarīt griestos caurumu un izvilkt lampas vadu citā vietā. Un to man negribas darīt. Nemanāmi aiztaisīt nepratīšu, noteikti būs redzams.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Zāģgalda cutlist - 45x95 (11 gab.), 18mm saplāknis (2 plātnes. Skrūves jau ir. Paskatījos uz to 45x125 izgājušogad Patā pirkto. Bez malu ēveles nav iztaisnojams pat tas, kas nav savērpies. Vajadzīgais 1.8m ir par garu, lai vienu malu izvilktu taisnu uz galda zāģa.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Man ir atsevišķs konts, kurā automātiski pēc algas tiek ieskaitīta noteikta summa. Konta nosaukums ir "Iepriecini sevi". Pavisam biju par to aizmirsis. Aizvakar atcerējos un iepriecināju sevi. ar DeWALT 7485. Otrdien būs klāt.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

1. Motivējošākā lieta sašķirot (kritiski), sakārtot mantas un pabeigt pārvākšanos ir mūveru kastes uz noteiktu termiņu. 2. Ja nav pieredzes, garderobes mēbeles jāuztaisa pagaidu, lai var salikt visu, kas ir tur jāliek. Pēc tam, kad palietots, var iterēt un plānot gala variantu.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Vairāk nekā mēnesi pēc apdrošināšanas gadījuma finalizēšanas Swedbank atsūtīja e-pastā saiti uz anketu, kur var paust savu pieredzi. Atvēru to kādas 3min pēc tam, kad saņēmu e-pastu. :D

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Un vēl. Šodien beidzot saņemšos un uzrakstīšu @JelgavaLV piktu vēstuli par to, ka uz papīra viņi (pašvaldības uzņēmums JKP) dalīto atkritumu savākšanu no iedzīvotājiem nodrošina, bet dzīvē jau trešo gadu nav konteineru (pagājušogad iepirkumu nezināmu iemelsu dēļ atcēla).

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Tik aizņemts ar stroiku, darbu un vēl visu ko, ka biju palaidis garām to, ka Administratīvo pārkāpumu kodeksu no 1. jūlija aizvieto Administratīvās atbildības likums. Nja. Burbulis.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Vai tie zemes dricelētāji, kurus tirgo visādos senukajos, tiešām palīdz kurmjus neielaist teritorijā? Vai pat neliels zemu novietots uzraksts braila rakstā 'kumjiem ieeja liegta' būs efektīvāks? Jautāju, jo trešdien plānoju palaist zālāja laistīšanu.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Kareklītis. Nebija @MarisAIsknis kādu veselu kovidu satikts. Bet no piecām līnijām viena (TV rozete) nav dzīva (fizisks bojājums, visticamākais - vajadzēs testeri). Tagad skapītis, MT rūteris, LTE rūteris jāpārnes tiešā bāzenes redzamībā, kopistabā PoE WiFi AP un lieta cepurē.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Amizanti. Algoritms, lai atrastu optimālo noteikta skaita un noteikta garuma dēļu zāģēšanas plānu, lai minimizētu atgriezumus, nav triviāls. Es te par grīdlīstēm. Labākais patlaban ir 5% atgriezumu (ierēķinot stūrus, zāģa ripas tiesu, utt).