@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Kaut kāds umats. Es jau divas reizes esmu aizpildījis formu, ka gribu refundu. Naudas nav. Tagad atnāca trešais. Un "This booking cannot be retrieved due to the fact that it's data are not accessible. Please contact @airBaltic call centre in case of any questions."

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Šīs nedēļas robežstabi: mājā var aiziet uz poda, un iekšdurvis vairs nav jātaisa vaļā ar vienu universālo rokturi, bet gan katrām durvīm savs pastāvīgais. Ja nebūtu ūdens avārijas, būtu arī grīda ieklāta.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Gribēju šodien arī rokturus saskruvēt. Aha. Tas nekas, a pirkti tanī pašā veikalā, kur durvis no tā paša pārdevēja. Vienīgais iespējamais montāžas veids ir ar fiksācijas skrūvi uz augšu.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Rīt apdrošinātāju ekspertu apsekošana. Telefoniski vienojāmies, ka drīkstu šovakar jau sākt demontāžu, visu fotografējot un neko ārā nemetot. Tad nedēļu žāvēšu un nākamnedēļ sākas atvaļinājums.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Machine learning komanda saņēma uzdevumu izstrādāt risinājumu, kurš ar datorredzi spēj atšķirt dzērušu cilvēku no nedzēruša. Diemžēl, komanda drīz tika atlaista, jo treniņdatu vajadzēja ļoti daudz.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

LOL. Nošāvu greizi ar grīdas seguma aprēķinu. Par nieka 25m² uz "jāpasūta vēl" pusi. Tagad jāsaprot - kā tieši man tā gadījās. Labi, jānomīnuso pieredzes trūkuma un greizu zāģējumu radītie zaudējumi, plānošana varēja būt labāka. Bet ne jau par 25m² (12 iepakojumiem).

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Tā kā man priekšā ir betona un flekša simbiozes projekts, šodien iegāju vairākos būvmateriālu veikalos (arī Rīgā) nolūkā nodrošināties ar sejas aizsargmasku. Es viņiem saku - man nav maskas, vajag. Viņi man saka - mums arī. Kaut kā tā. Meklēju vecu tkreklu.