@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Likumā minēts "Vietās, kur Latvijas valsts karogs netiek lietots pastāvīgi, to paceļ ne vēlāk kā pulksten 9.00 un nolaiž ne agrāk kā pulksten 21.00". Vai to var attiecināt arī uz karoga nolaišanu pusmastā?

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Supernature - bija OK, bet nekas pārdabisks. Humanity patika labāk, bet moš tāpēc, ka tas bija pirmais special. Love, Death & Robots - šinī sezonā vaibs ir atpakaļ. Varbūt nedaudz par daudz depresīvā, bet citādi vairums bija ļoti labi (kad mēs saīsināsim šo uz ļabi?).

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Būvvaldes komisija - passed. BTW, pēc jaunajiem noteikumiem palīgēka var būt līdz 60m² arī tad, ja NAV rūpnieciski ražota. Biju palaidis garām šo faktu. Un vēlreiz novērtēju to, ka Jelgavas pašvaldības iestādes ir totally nice and cool.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Hei, tviteri. Vai eksistē sub-400€ fotokamera, kuru varētu piešķirt jaunietim, kurš vēlās saprast - grib bildēt vai negrib? Ne gluži ixus vai telefons, protams. Baisi dārgi par "gribu pamēģināt" negribās maksāt.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

LOL. Gaidu, gaidu, kad man atsūtīs karogu mastam. Trešā nedēļa jau. Beigās izrādās, ka vnk neesmu apmaksājis rēķinu, jo rēķina e-pasts izskatījās pēc parasta apstiprinājuma. Bet bonuss Latvijas Tekstilam - apmaksāju un šodien jau izsūta.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Saskaitīju čata aplikācijas telefonā. Mattermost, Discord, Whatsapp, Signal, Telegram, Messenger, Teams. Kurā brīdī mēs nošāvām greizi un pieļāvām tik traku fragmentāciju? Un kā to atrisināt?

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Hei, vai te ir kāds, kurš ir kursā par dzīvokļa izīrēšanu un NEREĢISTRĒŠANOS kā saimnieciskās darbības veicējam? Vai tiešām, ja īrnieks pārskaita tev komunālos, kurus tu pēc tam nomaksā tu, no tiem arī jāmaksā 10% nodoklis?