@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Mamma vakar saņēma pirmo poti. Ilgi pierunāt nevajadzēja. Izstāstīju mehānismu, potenciālās blaknes, efektu. Maza minstināšanās pie doktorāta durvīm, bet izdarīja. Jūtas bez izmaiņām - labi.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

@Sadalestikls ir lielisks. 2018. gada zemesgabalā izbūvēja elektrības pieslēgumu. Nekāda viedā skaitītāja. Solīja 2020. gadā. Decembrī izrādījās, ka nepagūs. Tagad sola 2022. gadā. Liela patēriņa klients, izmanto biržas tarifu, bet nevar to izmantot pilnvērtīgi.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Par vakcinācijas biroju. Vai nav tā, ka problēma ir ar to, ka talantīgi un labu griboši biznesa cilvēki no relatīvi sakārtotas un strādājošas vides ir iemesti valsts pārvaldes relatīvajā haosā un vienkārši netiek ar to galā? Spēle, kuras noteikumi kardināli atšķiras no ierastā?

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Trauķenes reanimācija bija vienkāršāka nekā šķita. Beigu galā bija ar bērnībā redzētu akas ūdens uzcelšanas metodi (ļurinot cauruli) jāiztīra kanalizācijas izvads, pati vanna, jāizlaiž pašattīrīšanās cikls un skalošana. Phew. Īrniekiem būs trauķene :>

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Bezvadu klaviatūras un peles desktop lietotājiem ir foršas tik vien kā tikai un vienīgi estētiski. Realitātē klaviatūra un pele savu atrašanās vietu tālāk par vada attālumu nemaina teju nekad. Labi, reizi gadā varbūt. Vads ir tavā galvā.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

LOL. Sākās. Laiks nomainīt ūdens filtra bundulim pašu filtru. Aha. Nopirku parasto 10" striķinieku. Figu. Izrādās, man ir Supreme H10B, kura 10" nav parastās 10" :D Un vēl jāsaprot - kurš ta parastam pilsētas ūdenim ar dafiga kaļķi der :D

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Daudziem draugiem un paziņām nespēja tikt galā ar šo dzīvesveidu sit aizvien augstāku vilni. Bet ir arī tādi, kas ar bažām gaida mirkli, kad atkal būs jāiet ar cilvēkiem tikties un komunicēt aci pret aci.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

"Ārstniecības personas un darbinieki", jQuery + jQuery UI. SVG inlainā, tanī pat laikā autocomplete ir serverside. Nav šausmīgi, bet ja jau profesionāļi un visa Latvija sadevusies rokās, varēja tā, lai nav kauns arī šajos traki saspiestajos termiņos... 🤦‍♂️🤦🤦‍♀️

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Hey, Jenniferr! Of course, I am interested. I have established a pricing strategy which has proven to benefit both me and the advertising party. Also you're in luck, since there are active discounts.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Ja nu kas, tad kaut kad 2005. gadā TV un internetos bija šāda mobilā satura reklāma. Īsti gan vairs neatceros - tas bija video, skaņa vai pat kāda Java aplikācija. Togad arī Sīrupam bija sauklis "Neesi aita, pērc Sīrupu!".