@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Izskatās, ka no vasaras VZD kapacitāte ēku uzmērīšanai samazināsies, jo mainās apmaksas modelis darbiniekiem no izstrādes uz fiksēto algu, ja pareizi sapratu no puiša. Pēdējais brīdis, ja grib veikli to lietu nodarīt. Man no pasūtīšanas līdz vizītei bija nepilns mēnesis.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Hey, @TwitterSupport! I’m experiencing an issue when notifications tab in the app and on the web is not showing all replies to my tweets. When I open a tweet, replies is there. Is this a known issue or am I experiencing something weird? No filters in notification settings.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Kā laistīšanas sistēma ar nelielu lietus sensoru un laikapstākļu prognozēm (nokrišņi un temperatūra) taupa (un, protams, sevišķi karstā laikā netaupa) ūdeni? Apmēram šitā. Maiju un novembri var neskaitīt, jo tie bija nepilni pēc un pirms noslēgšanas.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

2007. gadā pēc iphone parādīšanās teicu "Iespējamās nākotnes modifikācijas? Vairāk gigabaitu. iPhone mini versija.". Long story short, tagadējais iphone mini ir, protams, plānāks, bet par 20% lielāks nekā oriģinālais iphone.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Kad izzāģēju tos dažus kokus (vairums palika), optimistiska uzplūda ietvaros atstāju dažus celmus. Tipa, uztaisīs beņķus āra vajadzībām. Aha. Pagāja pieci gadi un atcerējos, ka neesmu uztaisījis. Par vēlu.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Vai esi jau palietojis Girhub Cipilot? Man jau iet piektais mēnesis. Reāli maina ikdienu. Tagad vienkārši uzraksti sākumu un gaidi, lai copilot pabeidz. Pārlasi, pielabo (ja vispār vajag, kas negadās bieži) un dur tālāk. Tāds kā 24x7 juniors pa rokai.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Vakar Ukrainas pasts laida klajā pastmarku. Un, ticiet vai ne, tieši vakar tika sekmīgi torpedēts tieši tas attēlā redzamais krievu kuģis, kurš pašā kara sākumā tika pasūtīts на хуй. Domāju, ka jākaļ dzelzs, kamēr karsta, un pastmarku sērija jāpapildina. Ja nu tā nav sakritība?

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Vai es pareizi saprotu, ka vai nu mans google-fu ir sūdīgs, vai arī LV nav apkopotas informācijas par mājsaimniecībās izmantotajiem apkures/ūdens sildīšanas veidiem? Draugs-investors vaicā :D