@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Nesaprotu kā kāds var uzskatīt, ka amazon ir e-veikalu e-veikals. Tur neko atrast nevar, filtri ir absolūti bezjēdzīgi, tirgotāji un pat produkti meklēšanā atkārtojas, utt. Mēģinu atrast lielo paliktni datorgaldam zem klavieres un peles 800x300mm. Brrr.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

- knock, knock! - who’s there? - ………………………………………. ………………………………………. ………………………………………. ………………………………………. Java

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Saņēmos un noskatījos ilgi atlikto RRR. Atliku, jo, nu, indieši, Bolivuda, trešs. Velti. Tas. Bija. E. Pis. Ki. Netflixā ir. Godīgi sakot, es neatceros, kad pēdējo reizi būtu bijis tik ļoti sajūsmā par redzēto. Neskatieties treileri, nelasiet apskatus. Vienkārši noskatieties.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Četras nedēļas kruķi :Dno otras puses - langeti nahrenizēja un visu saskočoja. Un vēl - vintāž kruķi un flīzes nav pati stabilākā kombinācija. Nedaudz paslīdēju un refleksīvi stabilizējos, pieliekot atbalstam nepareizo kāju :D

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

.zsh nolēmu no agnoster pāriet uz powerlevel10k. Nosaukums, protams, derdzīgs, bet vizuāli citādāk. Agnosterim laiku pa laikam patika diezgan cieši iebremzēt, jo sevišķi uz lielākiem git repo.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Vakar pa kluso iznāca MacOS Ventura. Viss tur ir meh, izņemot Passkeys. Par šo man ir divējādas sajūtas. No vienas puses - lieliski, jo webauthn IR lieliski. No otras puses - absolūts un mūžīgs vendor lock-in, ja neizmanto 3rd party paroļu pārvaldnieku.

Ar meitu vasarā braucām ar velo (viņa bērnu krēsliņā), pēkšņi mūs taranē auto, kad viņam pateicu lai pievalda savus nervus, tas turpināja taranēt, strauji nobremzējot priekšā. Pēc kā izkāpa no auto un sita man un manai meitai (1,5 gadi, jā). Rezultātā meitai pārsista lūpa (1/n) https://twitter.com/kasparsskincs/status/1559520292149633025

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Es gribu paskatīties acīs tam cilvēkam, kurš nolēma ka SNMP jānosauc par "SIMPLE network management protocol". Piemēram, OID enkodings iekš PDU ir šāds. Tās esot divas nianses. NIANSES!

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Mani besī notifikāciju izmaiņas iekš iOS 16. Nekādi nav vizuāli redzams, ka kaut kur Tev ir garām palaistas notifikācijas. Pēc kaut kādiem sev zināmiem principiem iOS senākas paslēpj pavisam. Ja nepavilkšu uz augšu, neieraudzīšu.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Meitai (sporto četras reizes nedēļā, 3h katru reizi), sportā 1.5km krosa ieskaitē ielika deviņi, nevis desmit. Vienu balli noņēma par attieksmi. Viņa, skrienot, skatījās telefonā un ar austiņām Netflix. :)

Ja mēs spējam Monopolā "iebalsot" Rīgu, caur soc. tīkliem noteikti varam arī atrast šo te īpaši apdāvināto personu, kas 2+ min brauc virsū lācim. Te video: https://failiem.lv/f/63dk79kuk #TwitterSpēks https://twitter.com/dabaDAP/status/1576924402138353664

Nu, balsotāju tauta? Varam? https://twitter.com/elonmusk/status/1576969255031296000

Elon Musk
@elonmusk uzrakstīja
2022-10-03 19:15:43 | atvērt tviterī | 20395 ☆, 5658 RT

Ukrainee-Russiaa Peace: - Redo elections of annexed regions under UNN supervision. Russiaa leaves if that is will of the people. - Crimeaa formally part of Russiaa, as it has been since 1783 (until Khrushchev’s mistake). - Water supply to Crimeaa assured. - Ukrainee remains neutral.

- Так не только «хороших русских» скоро не останется, но и хороших международных.) И будем мы с вами самодостаточными сиротинушками.) Зато с Крымом и Донбассом. - Вообще это сборище прекраснодушных аборигенов доставляет. Питерсон, Франциск, теперь марсианин. его.

Labdien, gardēži!🍌 Šovakar plkst. 21:00 manā instagram kontā notiks svinīga NA partijas programmas apēšana🌮🍕🍟 Piesekojiet, un ēdīsim NA kopā! ✊ Konta saite: https://www.instagram.com/nicktroyansky/ https://twitter.com/nikitatr1/status/1564907810193903617

Ja Progresīvie apsteigs A/Par 1. oktobrī, es apsolu apēst NA partijas bukletu tiešraidē 🍽 https://twitter.com/progresivie/status/1564666714868039681

Vismaz pēdējās 5 vēlēšanas (Saeimas un pašvaldību) tviterī atkārtojas sajūsma par garajām rindām iecirkņos un lielo aktivitāti, ko nomaina šoks, kad izrādās, ka tviterim ar reālo situāciju lielas korelācijas nav un kopējā vēlētāju aktivitāte ir vēsturiski zemākā. Arī šogad. 🤷🏻‍♂️