@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Šī gada lielākā atklāsme. Pie mana mājas siltinājuma +logiem/durvīm reāli būtu pieticis ar tīru elektrības apkuri. Siltumsūkņa vs caurteces elektriskā sildītāja + tīrās elektrības apkures izmaksu starpība būtu izsmērējusies piecpadsmit gados, kad sistēma tāpat būtu jāapgreido.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Šodien bija mitruma mērnieks atbraucis. Paziņoja, ka pēc Jāņiem varēs slēgt ārā. Es pat nezinu - kā tieši es atdzesēšu ēku, kura viscaur ir uzsilusi līdz 36 grādiem... Siltumsūkņa dzesēšanas režīmam būs normāls pirmais testiņš...

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Hei, es biju nedaudz izgājis. Tagad melnie joki ir joki par melnādainajiem, nevis vienkārši skarbi joki? Melnkalnei draud neuzņemšana ES, kamēr nenomainīs nosaukumu, bet ģimenes melnā avs tagad ir kas tieši?

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Līdz ar Valdības Vēstneša pāreju uz latīņu burtiem 1920. gada augustā (komisijām jautājumu nodeva tieši pirms 100 gadiem) mainījās tikai fonts. Palika "w", gan tas vācu gotiskais "s".

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Siltumsūknis šokā. Līdz ar mitruma savācēju un pūtēju uzlikšanu biju ieslēdzis 27°C grīdās (īsu brīdi 30, bet ilgtermiņā tas nenāktu par labu laminātam, kurš kabinetā tomēr nesamirka). Tagad elektriskie draugi ir uzdzinuši 35°C telpās un 28,6°C grīdās. Sūknis saka "no request".

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Led veikali Rīgas centra rajonā? Man ap četriem ir stunda brīva un diezgan vajadzīgi ir atrast konkrēta tipa iebūves, jo elektriķis nošāva greizi un 80mm caurumus izborēja ne pa asi. +/-30mm. Vajag tagad kaut ko domāt ;)

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Ja vairāk jāskrūvē, nekā jāurbj, tad tas, kas pa kreisi. Bet universālais komplekts ir abi. Galvenais 18V. Ražotājam īsti nav nozīmes. Es visu mūžu ar parasto aķeni skrūvēju. Bet ar to, kas pa kreisi, ir daaaaaaudz labāk.