@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Aizmirsu vakar pateikt, ka Chris Pratt un "The Terminal List" (Amazon Prime) bija ļoti labs seriālveida action thriller. Patika taktikas nianses, kas bija diezgan nostrādātas, lai gan sižets so-so. Nu un ar realitāti tur lielās šaibās sakara nulle.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Interesanti vērot kā Rust kā sistēmprogrammēšanas valodas popularitāte un līdz ar to arī pielietojums aug. Pat, ja atmet "rau, eku es pārrakstīju to visiem zināmo figņu iekš rust" troksni.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Kurš man varētu tāmnieku dialektā/ventiņmēlē noskaitīt visus pulksteņlaikus no pusnakts līdz pusdienai? Tipa, bez piedspadsmit divi no rīta, divdesmit pāri vienpadsmit priekšpusdienā, pustrīs pēcpusdienā, apaļi deviņi vakarā? Izšķirtspēja 5min.

Mums bija šādas pagalmā. Rokturi gan nebija apaļi - vienkārši taisnas ručkas. Tagad atceroties, brīnos, ka esmu dzīvs. https://twitter.com/SVILPE/status/1548978422113861642

Latvijas twitteri, Tu esi kādas 6,5 Vācijas. Varbūt ne lielumā, bet diženumā noteikti :) https://twitter.com/KyivIndependent/status/1547952728931913728

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Vairāki US esoši stand-up komiķi, būvējot savu kapitālu kā iebraucēji, izbrauc uz amerikāņu angļu valodas neviennozīmību. Iedomājies, cik daudz kapitāla varētu uzbūvēt ar diviem burtiem pie mums - "nu"?

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Senos laikos kāds paziņa aprīkoja savu svaigi izremontēto māju ar moderniem slēdžiem, kuri telpu galvenos gaismekļus slēdza ar plaukšķināšanu. Kad darbs pabeigts, viņš lepni sasit plaukstas. Gaisma izslēdzas. Bet blakus istabās ieslēdzas. Un otrādāk. Elektriķis stūrī smīn.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Laiks darīt galu līdzskaņu mijai. Pienācis laiks krupa norīšanai visiem latviešu valodas pūristiem. Gan mums pašiem, gan citu zemu iedzīvotājiem būs vieglāk. Citādi malam visu laiku vienu un to pašu. Laiks kāpt uz kāpsla, iet pie brieda, mukt no lāca, lēkt pār vilniem, utt.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

After in-depth analysis of the machine's internals, it was discovered that due to some floating point arithmetics, the actual answer to life the universe and everything is 41.(9). Machine made some assumptions about crowd's ability to comprehend.