@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Es nevaru atrast Chrome changelogā, bet izskatās, ka līdz ar 72. versiju automātiski aizpildāmo lauku fona krāsa ir nomainījusies no dzeltenīgas uz lillīgu. input:-internal-autofill-selected

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Šī rinda privātmāju rajonā ir izveidojusies pēdējā gada laikā. Dienvidu tiltu turpinot būvēt, jāparedz - kur tās mašīnas visas paliks. Vai tik nesāks vienkārši stāvēt uz tā. Tāpēc, ka galvenās nobrauktuves atduras šaurībā.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Lielākais pluss, piespiedu kārtā atgriežoties pie parastas klaviatūras (pēc Apple alumīnija) ir copy/paste ar Ctrl/Shift+Ins. Lai gan, pa šiem gadiem esmu iemācījies lieliski un precīzi spiest arī neērtos Ctrl+C/V.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Aizgāju novilkt Inkscape. Nospiežu "Download". Vecīt, Gnu/Linux, Windows, "Build Inkscape on your Mac with macPorts" vai "The raw code ready to compile"? Nospiežu "Windows". Vecīt, 32b vai 64b? Nospiežu 64b. Vecīt, installer .exe, windows installer package vai binary archive?

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Šorīt uz Ziepniekkalna ielas virzienā uz Bausku īsi pirms Dienvidu tilta Yandextaxi brutāli apbrauca tos, kas bija apstājušies pirms regulējamās gājēju pārejas un tā arī uz sarkano aizbrauca. Stulbi jau ir vispārināt, bet nodomāju, ka līdzi importē arī savus braukšanas paradumus.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Meitai ir skolotāja, kurš vienmēr sauc nepareizi uzvārdu. Arī pēc tam, kad viņai ir atgādināts, ka ir Foigta, nevis Fogita, nākamajā dienā nepareizais uzvārds ir atpakaļ. Meitai apnicis. Viņa vairs neatsaucas. Raksturiņš:D

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Es nesaprotu, kā mūsdienās pro eiropeiska valdība var kaut uz mirkli iedomāties, ka finansējuma samazināšana sabiedriskajiem medijiem ir lieta. Tas šķiet tik absurdi, ka rodas daudz jautājumu. Es saprotu, ka hardcore budžets un fiskālā disciplīna. Bet ne jau šajā pozīcijā.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

- Cau, ka jums Latvijā? Dzirdēju, ka premjeru meklējat. Beidzot viens atrasts. Ko pārejie kandidāti tagad dara? - Nu, kā lai Tev saka... Viens tagad pašiņvideo stāsta, ka puņķus patiesībā neesot ēdis...