@laacz tvītu arhīvs

Sakarā ar to, ka Twitter ir slēdzis bezmaksas piekļuves savam API, šis projekts var tikt uzskatīts par mirušu sākot ar 2023. gada 15. jūniju.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Tie, kuri pirms kovida strādāja klātienē un nav mainījuši darbavietu, bet strādājuši attālināti. Ar 1. aprīli kovida vairs neesot. Ko kantoris saka? Hibrīdmodelis (ja tā, tad kāds dalījums)? Varbūt aicina visus atpakaļ 100% ofisā? Turpinās ļaut strādāt 100% attālināti?

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Es 20 gados: validēsim e-pasta adreses pēc specenes, RFC 3696, 5321, 5322 un 6530. Atbalstīsim visu. Pratīsim visu. Mūs nepanākt. Es 40 gados: pff, "@" un "punkts" ir? Ģeld, jo 99.99% noklās. Bet principā jau vēlme pēc izaicinājumiem nepazūd. Mainās jomas.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Kaut kā nekad nav bijis tādu sajūtu, kā skatoties "Слуга народу" ar Zelenski. Pat nevaru nevienu no tām aprakstīt, jo viss, ko var just, sajaucies kopā dažādās proporcijās.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Londonā satikām ģimeni no Jaunzēlandes. Viņi beidzot var atgriezties mājās. Valsts covid izolācija nozīmēja arī to, ka tie, kas tur dzīvo, tā īsti nevar doties majup no ārzemēm.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Ir 2022. gads. Ubuntu vēl atcerās 56k modēmus un 1Mbps DSL pieslēgumus. > Kopā jālejupielādē 1 082 M. Lejupielāde aizņems apmēram 2 stundas 17 minūtes ar 1Mbit DSL savienojumu un apmēram 1 dienu 17 stundas ar 56k modemu.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Tas, ko es atceros no jaunības (deficīts, blats, rindas, specializētie pārtikas veikali) būs sūds uz kociņa, salīdzinot jebko. Nekas patreizējās Krievijas vai PSRS vēsturē nelīdzināsies tam, kas to gaida tagad. Ja šis priekškars nenostrādās, būs dimbā visai pasaulei.

Kaspars Foigts
@laacz uzrakstīja

Vakar ar kolēģi citastarpā parunājām par perlu un to, vai tur vispār eksistē testēšanas freimworki. Viņa versija bija skaistākā. "Perl testēšanas freimworki parādījās jau tad, kad viss kods perlā bija uzrakstīts" :D